PRAVIDLA OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮA PRAVIDLA VYUŽÍVÁNÍ COOKIES.

Tuto webovou stránku provozuje Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd („Opel“) jako kontrolor, hosting je zajišťován IT dodavatelem General Motors Holdings LLC (Michigan, USA). Všechny ostatní microsites jsou provozovány Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd a jsou hostovány na serverech v Evropě společností MRM (Frankfurt am Main, Německo). Sídlo Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka je v České republice na adrese Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00

 

Prosíme, pročtěte si pečlivě naši politiku soukromí před používáním této webové stránky, jelikož se zde dočtete všechny zásadní informace o zpracování vašich osobních dat a využívání cookies. Používáním této stránky souhlasíte s nakládáním s vašimi osobními informacemi a s používáním cookies.

1. Typ zpracovávaných dat / Odkazy na jiné stránky

Opel se stará o vaše soukromí. Sbíráme a zpracováváme různé typy osobních údajů díky naší webové stránce. To zahrnuje:

 

  • Informace, které poskytnete při registraci, požadavcích na naše služby, používáním našich služeb a naší webové stránky. Patří sem jméno a příjmení, adresa, emailová adresa nebo vámi obrázky nahrané na náš server.
  • Informace, které potřebujeme v případě, že hlásíte jakýkoli problém s naší webovou stránkou.
  • Informace nasbírané pomocí cookies.

 

Více informací naleznete v části č.2.

 

Tato webová stránka také obsahuje odkazy na ostatní webové stránky Opel nebo webové stránky partnerů společnosti Opel, autorizované prodejce a servisy Opel, stránky sociálních sítí nebo dalších společností spolupracujících se společností Opel. Pokud kliknete na takový odkaz, berte prosím na vědomí, že i tyto stránky mají svoji politiku soukromí a cookies. Prosíme, projděte si také jejich podmínky, pokud se chystáte tyto stránky používat.

 

Tato webová stránka může také obsahovat iFrame, kter ý zobra zuje obsah jiné webové stránky Opel nebo webové stránky třetích stran. Opel nenese žá dnou zodpov ědnost za obsah stránek třetích stran zobrazených pomocí funkce iFrame. Informace na nich zobrazené jsou plně pod zodpovědností jejich majitelů a provozovatelů. Opel nemá žádnou kontrolu nebo zodpovědnost za obsah nezávislých webových stránek a poskytuje tento obsah svým návštěvníkům pro jejich osobní vyhodnocení. Pokud tedy navštívíte stránku s takovým obsahem, můžete se dostat do kontaktu s cookies daného provozovatele. Opel nemá tyto cookies nijak pod dohledem. Vždy si proto zkontrolujte zásady ochrany soukromí i u těchto stránek.

Prosíme, berte na vědomí, že Opel nemůže přijmout žádnou zodpovědnost za obsah webových stránek třetích stran.

2. Informace o zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pro zpracování vašich požadavků a – pokud je potřeba – pro individuální marketing a průzkum trhu naší společností a společností Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Německo), jako kontrolním orgánem dle následujícího:

Zpracování se provádí na základě čl. 6 (1) a) General Data Protection Regulation (GDPR) v případě, že poskytnete svůj souhlas a/nebo podle č. 6 (1) b) GDPR v případě online požadavků.

 

Údaje(povinné údaje jsou označené *)& Účel.

Jako kontrolní orgán zpracováváme následující osobní údaje:

 

Identifikace a kontaktní údaje

  • pohlaví, oslovení*, jméno*, příjmení*, adresa*, PSČ, telefonní čísla, emailová adresa*
    • Pro splnění požadavku/ů – vyžádání zkušební jízdy, požadavek na kalkulaci, požadavek zasílání novinek emailem, obecné požadavky

 

V závislosti na druhu vašeho požadavku mohou být vyžadovány další údaje:

  • Informace o voze, který vás zajímá: model vozu, karoserie, výbava, motorizace
    • Pro splnění požadavku: na zkušební jízdu, na kalkulaci ceny vozu
  • Informace o vašem současném vozidle: Identifikační číslo vozu (VIN), RZ, značka a model, typ paliva, datum první registrace, počet najetých kilometrů, datum a čas vyzvednutí vozu, datum a čas přistavení vozu, typ servisního zásahu*, náhradní vozidlo, preferovaná metoda kontaktování
    • Pro splnění požadavku: na informace o servise / servisního zásahu
  • Individuální komentáře, typ požadavku*
    • Pro splnění požadavku: na informace o servise / servisního zásahu / obecného
  • Informace o financování: délka financování / datum, předplatba, akontace, pojištění
    • Pro splnění požadavku: na kalkulaci ceny ojetého vozu
  • Vybraný Opel Partner
    • Pro splnění požadavku: na zkušební jízdu / na kalkulaci ceny nového nebo ojetého vozu / na informace o servise / servisního zásahu

 

Údaje o firemních zákaznících

  • Velikost flotily, struktura flotily (osobní nebo užitkové vozy), zodpovědnost (uživatelská, nadřízená), informace, zda je vůz Opel součástí flotily
    • Pro splnění obecného požadavku týkajícího se služeb zákazníkům, finančních služeb, informacích o produktech Opel nebo dalších požadavcích pro firemní klientelu

 

Marketingové přihlašovací údaje - (pokud lze aplikovat)

  • Oslovení, jméno*, příjmení*, emailová adresa*, telefonní číslo a další relevantní, vámi poskytnuté, informace (jako součást / ve spojení s vaším požadavkem – viz údaje v oddílu 1, písmena a - e)
    • Zákaznický servis: pozvánky na akce, informace o technických vylepšeních nebo službách pro váš vůz/vůz, o který se zajímáte, upozornění na pravidelnou údržbu / prohlídku / servisní zásah nebo ve spojení s asistenčními službami.
    • Informace pro zákazníky: komunikace ohledně prodeje nových a ojetých vozidel, nabídek leasingu a financování, dealerské servisní akce nebo výzkum spokojenosti pro zlepšení kvality.
    • Reklama: Obecná nebo personalizovaná nabídka produktů a služeb.
    • Výzkumy spokojenosti: poprodejní kontakt / výzkum spokojenosti s vozidlem / spokojenosti se servisním zásahem.

 

Informace z cookies

Viz sekce č.7 Pravidel ochrany soukromí a politiky cookies

 

Údaje označené * jsou povinné a vyžadují se funkčnost služby zpracování vašeho požadavku. Pokud tyto údaje neposkytnete, nebudou vám moci být dané služby poskytnuty.

Na základě vašeho pohybu a chování na našich webových stránkách se může objevit vyskakovací okno, které vám nabídne zkušební jízdu, nebo jinou službu, která se týká vašeho vozu nebo vozu, o který jevíte zájem. Viz sekce 7, která pojednává o Cookies.

Všechny osobní údaje jsou uložené po dobu 3 let od posledního kontaktu se společností Opel.

 

Vaše osobní údaje uvedené v sekci  1 budou uchovávány po dobu 3 let od ukončení smluvního vztahu. Osobní údaje  uvedené v sekci 3 budou uchovávány pro výše uvedené účely po dobu dalších 3 let po posledním kontaktu s Opel.

 

Příjemci

We share your personal data for the below listed purposes with the following recipients:

 

Údaje / Účel / Příjemce

 

Identifikační a kontaktní údaje související s:

  • Modelem, o který jevíte zájem, Aktuálními informacemi o vašem vozidle, Individuálními komentáři, Informacemi o financování, Vybraným Opel Partnerem
    • Pro splnění požadavku zákazníka, pro Zákaznický servis, pro Informování zákazníka, pro Reklamu, pro Výzkumy spokojenosti
      • My a Opel Automobile GmbH sdílíme vaše osobní údaje s příslušnými zainteresovanými zpracovateli (dodavateli IT služeb, dodavateli výzkumu trhu a dodavateli marketingových služeb) pro administrativní podporu uvedených činností. Zejména sdílíme vaše osobní údaje s těmito poskytovateli služeb:

MRM McCann GmbH
Großer Hasenpfad 44
60598 Frankfurt

 

Údaje o firemních zákaznících

  • Pro splnění požadavku zákazníka, pro Zákaznický servis, pro Informování zákazníka, pro Reklamu, pro Výzkumy spokojenosti

Conteam Below GmbH
Am Brand 41
55116 Mainz

 

Marketingové přihlašovací údaje (pokud lze aplikovat)

  • Pro splnění požadavku zákazníka, pro Zákaznický servis, pro Informování zákazníka, pro Reklamu, pro Výzkumy spokojenosti
  • Pokud je to potřeba, sdílíme vaše údaje i se zainteresovaným Opel Partnerem.
  • Vaše údaje také sdílíme s poskytovatelem IT řešení (GM Holdings LLC, Michigan, USA), který je umístěn mimo Evropský ekonomický prostor (EEA) a tudíž v zemi bez adekvátní úrovně ochrany osobních údajů.
  • V současnosti neexistuje adekvátní rozhodnutí Evropské komise (viz http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm), ale jsou zavedeny procesy ochrany osobních údajů: Standardní smluvní ustanovení ochrany dle EU. V případě potřeby kopie se obraťte na email: privacyrights@opel.com

 

Zpracovatelé dat :

OEC World Headquarters, 4205 Highlander Parkway, Richfield, OH 44286, USA

3. Používání cookies

Tato webová stránka, emailové zprávy, online služby, reklamy a interaktivní aplikace používají „cookies“ pro optimalizaci našich služeb.

 

Co je to “cookie”?

 

“Cookie” je malý soubor, typicky složený ze slov a čísel, který odešle náš server do prohlížeče ve vašem počítači. Hlavním účelem cookies je umožnění serveru poskytnout co nejzajímavější obsah webové stránky Opel danému uživateli dle jeho individuálních potřeb a preferencí.

 

Některé cookies jsou důležité pro funkčnost webové stránky a jsou automaticky aktivovány při otevření stránky uživatelem. Některé umožňují zobrazit služby a produkty na míru potřebám uživatele a také zajišťují snadné a rychlé používání webové stránky.

 

Jaké cookies tato webová stránka používá?

 

Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd. používá 3 typy cookies na této stránce:

 

Cookies are categorized as follows:

 

  • Základní cookies,
  • Cookies výkonu
  • Trvalé cookies

 

Základní cookies jsou základem používání stránek. Bez nich by nemohly vybrané funkce stránek fungovat: Konfigurátor, Hledání prodejců, Formuláře.

Tyto cookies používáme pro:

 

  • Zajištění správné funkčnosti webových stránek a jejich funkcí
  • Umožnění funkce uložení konfigurace vašeho vozu v Konfigurátoru
  • Možnost naplánování cesty k vašemu nejbližšímu prodejci ve funkci Hledání prodejců.

 

Cookies výkonu

 

Cookies výkonu sbírají informace o používání našich webových stránek jednotlivými uživateli. Pomáhají nám vylepšovat funkčnost stránek, poznat, které oblasti stránek se těší zvýšenému zájmu uživatelů a také nám umožňují vyhodnocovat efektivitu našich reklamních kampaní. To vše nám pomáhá kontinuálně přinášet našim uživatelům produkty a služby, které splní jejich potřeby

 

Cookies výkonu používáme pro:

 

  • Tvorbu statistik používání našich stránek.
  • Analýzu efektivity reklamních kampaní.
  • Analýzu neosobního chování uživatelů na stránkách pro vylepšení jejich obsahu.

 

Některé Cookies výkonu jsou poskytovány autorizovaným třetím stranám, ale pouze pro výše uvedené zpracování.

 

Trvalé Cookies jsou uloženy na disku počítače nebo zařízení uživatele stránek mezi jednotlivými relacemi prohlížeče. Jsou využívány pro uchování nastavení preferencí uživatele a pro vylepšení používání webových stránek při příští návštěvě. Některé z těchto cookies jsou poskytnuty autorizovanými třetími stranami.

 

Trvalé Cookies používáme pro:

 

  • Poskytování nabídek na stránce www.opel.cz, které si myslíme, že by mohly být zajímavé pro naše návštěvníky.
  • Poskytování informací o návštěvnících našim partnerům v oblasti reklamy a médií pro cílené reklamní kampaně.
  • Sdílení informací s našimi partnery, kteří poskytují služby v oblasti tvorby webových stránek. Tyto informace jsou sdíle ny pouze pro poskytnutí služby, produktu nebo funkce (například výběr barvy vozu v konfigurátoru) a nejsou používány pro jiné účely.

 

Některé Trvalé Cookies jsou poskytovány autorizovanými třetími stranami, ale pouze pro výše uvedené účely.

4. Web beacons a pixelový tag

Tyto webové stránky obsahují technologii „web beacon“, známou také jako pixelový tag. Technologie web beacon je transparentní grafický obraz, obvykle nebývá větší než 1x1 pixel, který je umístěn na internetových stránkách nebo v emailu, a který se používá ke sledování chování na internetu u uživatelů, kteří navštěvují naše webové stránky, resp. kteří posílají email. Technologie web beacon se používá s pomocí technologií třetích stran, konkrétně na těchto stránkách s pomocí softwaru Adobe Analytics, a to za účelem monitorování aktivit uživatelů na našich webových stránkách. Technologie umožňuje sledovat, ze kterého počítače se uživatel k určité internetové stránce připojil, v jakém čase se připojil a odkud (stát/město).

5. Trackování a analýza

Pro průběžnou optimalizaci marketingové komunikace využívá společnost Opel analytický software „Adobe Analytics“ od společnosti Adobe Inc. Tento software umožňuje sledovat chování na internetu z hlediska času, geografické polohy a využívání těchto Stránek. Tyto informace se shromažďují pomocí tzv. sledovacích pixelů a/nebo cookies. Informace získané prostřednictvím sledovacích pixelů a/nebo cookies jsou anonymní a nebudou spojovány s osobními údaji. Veškeré informace, které jsou pro tuto analýzu nezbytné, se ukládají na servery v Adobe Systems Incorporated v Londýně, Velká Británie. Opel se o tyto informace nedělí s žádnými třetími stranami, které by je využívali ke svým vlastním účelům. Pokud nesouhlasíte s takovouto analýzou, klikněte zde: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

6. Re-targeting

Použitím re-targeting cookies dokážeme nabídnout zajímavější nabídky pro naše návštěvníky.
Re-targeting cookies jsou uložené v počítači nebo v zařízení uživatele během relace prohlížeče. Umožňují promování produktů Opel na partnerských stránkách s reklamními formáty nebo na stránkách sociálních sítí uživatelům, kteří mají zájem o produkty Opel.

 

Vkládání těchto reklamních panelů je kompletně anonymní a je založeno na technologii cookies. Žádné osobní údaje (například IP adresa nebo podobné údaje) nebudou uloženy a žádné osobní údaje nebudou s těmito daty z cookies nebudou spojovány.

Navíc tyto údaje nebudou sdíleny s jinými partnery nebo stránkami sociálních sítí. Reklamní panelu sou také kompletně anonymní.

 

Máte samozřejmě možnost kdykoli deaktivovat použití re-targeting cookies kliknutím na následující odkaz: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform

7. Cookies, které využíváme

V této sekci vás informujeme o cookies používaných na našich webových stránkách. Pokud nesouhlasíte s používáním cookies, můžete vybrané cookies deaktivovat kliknutím na název cookie. Pokud neexistuje přímý odkaz na deaktivace daného cookie, musíte tak učinit v nastavení vašeho prohlížeče – více naleznete pod bodem č.8.

7.1 Cookies pro standardní desktop stránku

Cookie: AddThis; _atuvc , _atuvs

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto jednostranné __atuvc and _atuvs cookies jsou trvalé cookies, které jsou vytvářeny a čteny stránkou sdílení sociálních sítí AddThis , aby se ujistila že uživatel uvidí aktuální počet I pokud uživatel sdílí stránku a pak se na ni vrátí před Monsanto sdílenou pamětí. Žádná data z těchto cookies nejsou odesílána zpět do AddThis.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek z důvodů optimalizace.

Poskytovatel: AddThis

 

Cookies: Facebook Pixel

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto online sledovací cookies vám budou ukazovat relevantní reklamní sdělení na základě obsahu, který jste viděli nebo na něj kliknuli, stejně jako našich stránek, které jste navštívili.

Poskytovatel: Facebook https://www.facebook.com/policy.php

 

Cookies: Bing

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto online sledovací cookies vám budou ukazovat relevantní reklamní sdělení na základě obsahu, který jste viděli nebo na něj kliknuli, stejně jako našich stránek, které jste navštívili.

Poskytovatel: Microsoft https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

 

Cookies: Twitter

Poskytovatel: Twitter https://twitter.com/en/privacy

 

 

Cookies: LinkedIn

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto online sledovací cookies vám budou ukazovat relevantní reklamní sdělení na základě obsahu, který jste viděli nebo na něj kliknuli, stejně jako našich stránek, které jste navštívili.

Poskytovatel : Linkedin https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

Cookies: Signal

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto online sledovací cookies vám budou ukazovat relevantní reklamní sdělení na základě obsahu, který jste viděli nebo na něj kliknuli, stejně jako našich stránek, které jste navštívili.

Poskytovatel: Signal https://www.signal.co/privacy-policy/

 

Cookies: Doubleclick

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto online sledovací cookies vám budou ukazovat relevantní reklamní sdělení na základě obsahu, který jste viděli nebo na něj kliknuli, stejně jako našich stránek, které jste navštívili.

Provider: Google https://www.google.com/policies/privacy

 

Cookies: Adobe Analytics

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto online sledovací cookies vám budou ukazovat relevantní reklamní sdělení na základě obsahu, který jste viděli nebo na něj kliknuli, stejně jako našich stránek, které jste navštívili

Poskytovatel: Adobe Analytics https://www.adobe.com/cz/privacy.html

 

Cookies: Iperception

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies sbírají jen informace o návštěvách stránek a jejich otevření pro účely optimalizace, lepší funkčnost stránek a uživatelské vylepšení.

Účely: Tyto cookies jsou využívány k testování používání stránek z důvodu jejich optimalizace.

Poskytovatel: Iperception https://www.iperceptions.com/en/legal/privacy-policy

 

 

Cookies: ipe_s

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies ve spojení s 'intent recognition' programem umožňují odhadnout zákaznické chování na základě vnímání jejich záměru.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek z důvodů optimalizace.

Poskytovatel: iPerception https://www.iperceptions.com/en/legal/cookies

 

 

Cookies: Google Tag Manager

Údaje sbírané pomocí cookies: Opel/Vauxhaul používá Google Tag Manager k zajištění provozu stránky.

Účely: Google Tag Manager je řešením pro předávání dat.

Poskytovatel: Google Tag Manager https://www.google.com/policies/privacy

 

Cookies: Google AdWords

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek z důvodů optimalizace.

Poskytovatel: Google AdWords https://www.google.com/policies/privacy

 

Cookies: Google DoubleClick

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek z důvodů optimalizace.

Poskytovatel: Google DoubleClick https://www.google.com/policies/privacy

 

Cookies: Seznam Sklik

Údaje sbírané pomocí cookies: Anonymní profily nebo přezdívky ke sledování reklam na  webových stránkách OPEL.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek z důvodů optimalizace.

Poskytovatel: iMedia http://www.imedia.cz

 

Cookies: Facebook

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek z důvodů optimalizace.

Poskytovatel: Facebook https://www.facebook.com/policy.php

 

Cookies: Xaxis & Light Reaction

Údaje sbírané pomocí cookies: Cookies ukládají informace o stránkách z našeho webu, které jste navštívili a které reklamy jste viděli nebo na ně kliknuli.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek z důvodů optimalizace.

Poskytovatel: Xaxis & Light Reaction http://lightreaction.com/en/policy_new/

 

7.2 Cookies pro mobilní verzi stránek

Cookies: Netmining nmfirstparty

Údaje sbírané pomocí cookies: Ukládá unikátní identifikátor pro každého návštěvníka, který neakceptuje cookies třetích stran. Tyto cookies sbírají informace pouze pro určitý počet uživatelů, kteří se účastní našeho programu s dárkovými vouchery.

Účely: Tyto cookies jsou používány ke zkoumání využití našich stránek v program dárkových voucherů pro určitý vzorek uživatelů.

Poskytovatel: IgnitionOne https://www.ignitionone.com/privacy-policy/

 

Cookies: eDX / Sophus3 - s_ev66

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies sbírají  pouze data o návštěvách stránky a otevírací době z důvodu optimalizace stránky, lepšího fungování a uživatelského vylepšení

Účely: Tyto cookies jsou používány k počítání návštěv na stránkách a k měření účelu používání stránek.

Poskytovatel: eDX / Sophus3 http://www.sophus3.com/data-protection-policy/

 

Cookies: s_fid Adobe Analytics

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies slouží k identifikaci unikátního návštěvníka, pokud není k dispozici standardní s_vi cookie kvůli omezení třetích stran. Není použito k implementaci, kterou používají jednostranná cookies.

Účely: Tyto cookies jsou používány k počítání návštěv na stránkách a k měření účelu používání stránek.

Poskytovatel: Adobe Analytics https://www.adobe.com/cz/privacy.html

 

Cookies: s_nr1, s_nr2 Adobe Site Catalys

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies slouží k identifikaci unikátního návštěvníka, pokud není k dispozici standardní s_vi cookie kvůli omezení třetích stran. Není použito k implementaci, kterou používají jednostranná cookies.

Účely: Tyto cookies jsou používány k počítání návštěv na stránkách a k měření účelu používání stránek.

Poskytovatel: Adobe Analytics https://www.adobe.com/cz/privacy.html

 

Cookies: s_cc Adobe Analytics

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies slouží k identifikaci unikátního návštěvníka, pokud není k dispozici standardní s_vi cookie kvůli omezení třetích stran. Není použito k implementaci, kterou používají jednostranná cookies.

Účely: Tyto cookies jsou používány k počítání návštěv na stránkách a k měření účelu používání stránek.

Poskytovatel: Adobe Analytics https://www.adobe.com/cz/privacy.html

 

Cookies: s_ppv Adobe Site Catalys

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies slouží k identifikaci unikátního návštěvníka, pokud není k dispozici standardní s_vi cookie kvůli omezení třetích stran. Není použito k implementaci, kterou používají jednostranná cookies.

Účely: Tyto cookies jsou používány k počítání návštěv na stránkách a k měření účelu používání stránek.

Poskytovatel: Adobe Site Catalyst https://www.adobe.com/cz/privacy.html

 

Cookies: s_sq Adobe Analytics

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies slouží k identifikaci unikátního návštěvníka, pokud není k dispozici standardní s_vi cookie kvůli omezení třetích stran. Není použito k implementaci, kterou používají jednostranná cookies.

Účely: Tyto cookies jsou používány k počítání návštěv na stránkách a k měření účelu používání stránek.

Poskytovatel: Adobe Analytics https://www.adobe.com/cz/privacy.html

 

Cookies: _pk_id, _pk_ref, _pk_ses (Matamo)

Údaje sbírané pomocí cookies: Tyto cookies slouží k identifikaci unikátního návštěvníka, pokud není k dispozici standardní s_vi cookie kvůli omezení třetích stran. Není použito k implementaci, kterou používají jednostranná cookies.

Účely: Tyto cookies jsou používány k počítání návštěv na stránkách a k měření účelu používání stránek.

Poskytovatel: https://matomo.org/faq/general/faq_146/

 

Cookies: fitdetection

Údaje sbírané pomocí cookies: Získávají technická data o prohlížeči uživatelem jako šířka a výška zobrazení dostupná v program serveru.

Účely: Tato cookie sbírá informace, které jsou důležité pro zpracování program FIT používaného pro mobilní stránky. (https://developer.sevenval.com/docs/)

Poskytovatel: Sevenval Technologies GmbH

8. Zapnutí a vypnutí cookies a podobných technologií

Menu 'Nápověda' ve vašem prohlížeči vám sdělí:

 

  • jak zabránit přijmutí nových cookies ve vašem prohlížeči
  • jak nastavit v prohlížeči oznámení při příjmu nového cookie
  • jak kompletně vypnout cookies

 

Pokud kompletně vypnete Cookies, nebude dostupná většina funkcí naší webové stránky www.opel.cz, například Hledání prodejců Opel, konfigurátor vozidel nebo další nabídky. Doporučujeme proto nechat cookies zapnuté.

 

Pokud se chcete dozvědět více, je k dispozici mnoho online textů, které problematiku cookies řeší, například zde: http://www.allaboutcookies.org

9. Interakce se sociálními sítěmi

Péče o zákazníky za pomoci sociálních sítí

 

Kontaktovat Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00 můžete také za pomoci sociálních sítí. Například pokud umístíte příspěvek na náš profil na sociální síti, můžeme použít informace v něm obsažené pro vyřešení daného dotazu/problému za pomoci prostoru sociální sítě. Abychom byli schopni vám poskytnout požadované informace, můžeme vás kontaktovat soukromou zprávou nebo si od vás vyžádat přímé kontaktní údaje nebo další detaily k dotazu/problému: jméno, email, VIN vozu, telefonní číslo, adresu, model a rok výroby vozu apod. Tyto informace nikdy nevyužíváme k marketingovým účelům. K nim používáme pouze anonymní údaje.

 

Prosíme, mějte na paměti, že byste do vaší zprávy neměli umístit žádné citlivé osobní údaje, politické názory, rasové, etnické nebo náboženské názory. Mějte na paměti, že cokoli umístíte na sociální sítě, může být viditelné pro kohokoliv.

 

Odkazy na sociální sítě / Plug-iny pro sociální sítě.

 

Naše stránky obsahují odkazy na sociální sítě.

Abychom ochránili vaše osobní údaje, nepoužíváme plug-iny sociálních sítí. Místo toho vkládáme do webových stránek HTML odkazy, které umožňují snadné sdílení se sociálními sítěmi. Vložení odkazu zamezuje přímému spojení se servery sociálních sítí. Po kliknutí na odkaz je uživatel nasměrován na příslušnou sociální síť, kde je tlačítko Sdílej nebo Like aktivní pouze po přihlášen í.

 

Pro více informací o účelech zpracování dat jednotlivými poskytovateli sociálních sítí a pro informace o vašich právech a možných nastaveních ochrany osobních údajů, jděte na následující odkazy.

 

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Twitter: https://twitter.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

10. Vaše práva

Jako držitel údajů máte právo na přístup k vašim osobním údajům, právo k jejich změně nebo vymazání (právo být zapomenut/a), právo na zákaz zpracování údajů, právo na přenos údajů a právo vznést námitku proti zpracování údajů dle čl. 6 (1) písmeno e) nebo f) nebo pokud jsou osobní údaje zpracovávány pro účely přímého marketingu v souladu s platnými právními předpisy.

 

Mějte na paměti, že vaše výše uvedená práva jsou omezena právní úpravou a musí být námi splněny jen za určených podmínek

 

Pokud chcete využít svých výše uvedených práv, kontaktujte Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00 nebo emailem na privacyrights@opel.com

 

Vaše osobní údaje lze aktualizovat námi, jako zodpovědným kontrolorem nebo r společným kontrolorem kdykoli potřebujete (například pokud chcete změnit svou adresu nebo si můžete údaje změnit sami, pokud daná aplikace tyto změny podporuje].

Pro uplatnění vašeho práva podat stížnost (článek 77 GDPR) kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk Sochora 27, Praha 7,; https://www.uoou.cz/

 

Právo odvolání souhlasu

 

Chcete-li zrušit váš souhlas se zpracování údajů, kontaktujte nás, prosím Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00, privacyrights@opel.com Odvolání souhlasu neovlivní zákonnost zpracování na základě souhlasu před jeho odběrem.

11. Změny politiky ochrany soukromí

Veškeré budoucí změny našich zásad ochrany osobních údajů budou zveřejněny na této webové stránce. Měli byste je proto pravidelně přezkoumávat v případě změn našich zásad ochrany osobních údajů.

12. Kontaktujte nás

Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00,

Email: info@opel.cz, privacyrights@opel.com

Tel: 800 101 101

 

Kontakt na správce osobních údajů:

Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, 140 00

 

E-Mail: privacyrights@opel.com

 

Verze: Březen 2018

 

Pro kompletní informace o společnosti si projděte Právní ujednání.